Meteen naar de inhoud

UTV – UFORCE

UFORCE 600

De UFORCE 600 AGRI is een ‘side-by-side’ tweezitter binnen het CFMOTO UTV-gamma, met een vernieuwd ontwerp in functie van de nieuwste euro 5 wetgeving. Rollende spierballen op vlak van motorvermogen, een nieuw chassis en optimaal rijcomfort. Deze UFORCE biedt de meest functionele gebruiksvriendelijkheid in zijn soort. Alles wat je kan verwachten van een topklasse side-by-side machine. Zonder twijfel wordt dit de nieuwe trendsetter!

VANAF € 13.999,00

UFORCE 1000

De nieuwe UFORCE 1000 is ongetwijfeld de beste utility quad binnen het gamma van CFMOTO. Zijn design combineert een verzorgde ergonomie met tal van praktische aspecten zoals bv een pivoterende kofferbak. Dankzij de meer dan genereuze kracht van de motor als zijn uitzonderlijke wendbaarheid bieden hem de mogelijkheid om op tal van terreinen gebruikt te worden Zo kan men makkelijk overgaan van 2 of 4-wielaandrijving en gebruik maken van tal van andere geïntegreerde technologische snufjes die de kenmerken van deze UTV optimaliseren. De UFORCE 1000 maakt uw leven makkelijker terwijl het u een dynamisch , comfortabel, veilig en aangenaam rijgedrag aanbiedt. Je moet het ondergaan om het te geloven!

VANAF € 17.999,00

UFORCE 1000 XL

DE UTV IN XL-FORMAAT
De UFORCE 1000 XL voldoet aan de verwachtingen van groot volume geschikt voor meerdere personen, die 6 echte zitplaatsen en veel praktische opbergruimtes biedt. Deze veelzijdige UTV is gebaseerd op de krachtige UFORCE 1000 en voldoet aan alle verwachtingen: een kiepbak met groot volume en een lier zijn standaard. De UFORCE 1000 XL kan verder uitgerust worden met talrijke opties, zoals een sneeuwploeg of een verwarmde cabine, om hem aan meer specifieke behoeften aan te passen. De U FORCE 1000 XL zal binnenkort al uw buitenactiviteiten delen!